21.5.2015

Oi ihana toukokuu.............

Kesä on ihan kohta ja harrastukset toinen toisensa perään tältä keväältä ovat päättyneet. Olemme saaneet nauttia ihanista esityksistä ja  monista onnen hetkistä!

Eilinen ihana sellotunti olikin tämän kevään viimeinen, tuo kaunis soitin on valloittanut täydellissesti nuorimman tyttären sydämen.

Vaikka puuhaa on paljon yritän aina välillä pysähtyä nauttimaankin, etenkin luonto tällä hetkellä muuttuu niin vauhdilla ettei meinaa perässä pysyä.

Tällä hetkellä oman kodin sisustusjutut ovat lähinnä suunnitteluasteella koska muuhun ei nyt ennätä. Viikot kuluu tällä hetkellä niin nopeasti ettei meinaa perässä pysyä. Koulussakin erilaisten kevätretkien takia muuttuvat aikataulut pitävät kyllä äidin hereillä. Yritän vain keskittyä olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan:)

Keskittyminen arkisempiin juttuihin on aika ajoin jopa vaikeaa, ajatus karkaa ihan helposti ja huomaamatta vaeltelemaan kesäisille kukkaniityille jossa lempeä kesätuuli sitä kuljettaa. Aika pian joudun sen kuitenkin sieltä houkuttelemaan takaisin :)

Iltalukemisena tällä hetkellä on Ann Voskamp   Tuhat lahjaa, haaste elää tyhjempää, täydempää elämää. Kevät kiireidenkin aikana on hyvä muistaa kuitenkin mikä on tärkeintä. Luen kirjaa jo ties monettako kertaa ja aina löydän siitä vaan uusia juttuja. Illalla kun on joskus hiukan vaikea rauhoittua kiireisen päivän touhuista, hyvä kirja vie helposti mennessään ja auttaa laskemaan nopeasti kierroksia.

Ja puutarha jutut on sitten ihan oma juttunsa, ne ovatkin vasta kauniina kuvina ja selkeinä ohjeina ihanien puutarhakirjojen sivuilla. Luen niitä puutarhassa istuen odottamassa sitä inspiraation hetkeä :)
NinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa viestiä