29.6.2018

Vanha kaunis piano!


Vaikka en osaa soittaa, olen ihan haltioissani kauniista vanhasta pianosta jonka omistan. Jostain syystä tykkään soittimista, etenkin vanhat pianot ja erilaiset jousisoittimet ovat ihania.
Piano on ostettu aikanaan eläkkeellä olevalta musiikin opettajalta ja se on edelleen täysin kunnossa. Ei tietenkään vireessä. Alussa oli tarkoitus virittää piano, mutta oikein kukaan ei innostunut pianon soitosta, joten tähän asti se on tuottanut iloa vain kauniilla ulkonäöllään.Olin jo jonkin aikaa miettinyt pianolle uutta paikkaa ja muutama päivä sitten toteutin aikeeni ja piano muutti talon päästä toiseen päähän, uudelle paikalleen. 
Ja nyt olen kuullut useamman kerran pianon soittoa ja saattaa olla että mietin uudelleen sitä virittämistäkin.

Rakastan vanhoja huonekaluja ja esineitä, vielä ihanampaa on jos tiedän niiden tarinankin.


           Onneksi kodissani asuu yksi pieni soittajatyttö, joten minulla on toivoa, että kenties pianoni jonain päivänä saa ehkä vielä soittajankin.
Onnellinen vanhan kauniin pianon omistaja!

❤️

Nina

 

Onko sinulla jokin ihana tavara jolla on jokin tarina?

1 kommentti:

 1. It is very important to have good thoughts in mind to write a beautiful post, and your mind seems very clear, only then you have written such a beautiful post, this post is worthy of praise, the praise of this post will be less. Gurugram Girl Number
  Online Girl Number Dehradun
  Gurgaon girl number
  housewife Gurgaon
  premium health
  Health Tips
  Rice Cake
  India Rice Cake

  VastaaPoista

Ihanaa viestiä